Турнір юних інформатиків

2016-10-17

12-13 жовтня на базі Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти пройшов вперше в області турнір юних інформатиків. Організаторами турніру виступили проректор Хмельницького ОІППО Попик Олександр Федорович, завідувач науково-методичного центру викладання інформатики Ребрина Віталій Арсенович і методист центру Сологуб Олександра Станіславівна. Допомогли з проживанням та харчуванням директори шкіл Курманський Юрій Іванович (Хмельницький спеціалізований ліцей-інтернат поглибленої підготовки в галузі науки) та Підгорна Леся Володимирівна (Хмельницька загальноосвітня санаторна школа-інтернат I-III ступенів № 2).


В турнірі взяли участь 5 команд з чотирьох шкіл області. Це дві команди Старокостянтинівського навчально-виховного комплексу "Спеціалізована школа І ст., гімназія" Старокостянтинівської міської ради Хмельницької області імені Героя України Сергія Михайловича Бондарчука, Кам'янець-Подільської спеціалізованої школи-інтернату І-ІІІ ступенів "Славутинка" Хмельницької обласної ради, Хмельницького спеціалізованого ліцею-інтернату поглибленої підготовки в галузі науки та Хмельницького ліцею № 17. Два дні захоплюючих змагань відбувалися у комп'ютерному класі Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.Усі команди отримали Подяки Хмельницького ОІППО за участь у турнірі. Згодом три команди отримають ще Дипломи І, ІІ та ІІІ ступенів. На дипломи претендують команда «GiGSaM» Старокостянтинівського навчально-виховного комплексу "Спеціалізована школа І ст., гімназія" Старокостянтинівської міської ради Хмельницької області імені Героя України Сергія Михайловича Бондарчука, команда «Славутинка» Кам'янець-Подільської спеціалізованої школи-інтернату І-ІІІ ступенів "Славутинка" Хмельницької обласної ради та команда «Оптимісти» Хмельницького ліцею № 17.

Дякуємо учителям Вапнічному Сергію Дмитровичу, Уляніцькому Юрію Володимировичу, Локазюк Зої Дмитрівні та Гуцалюку Борису Івановичу за титанічну роботу з учнями, яка дала змогу командам успішно брати участь в обласному етапі турніру. Команда-переможець з 27 по 31 жовтня братиме участь у Всеукраїнському етапі ТЮІ, який відбудеться у м. Кременчуці Полтавської області. Бажаємо нашій команді показати достойний результат.

Голова журі турніру Віталій Ребрина
Кiлькiсть переглядiв: 281

Коментарi