• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • НОВОРІЧНА КОМПОЗИЦІЯ, Вітаємо переможців!

НОВОРІЧНА КОМПОЗИЦІЯ, Вітаємо переможців!

2017-03-23

/Files/images/CIMG3695.JPG

З метою пропаганди серед молоді бережливого ставлення до природи; розвитку творчої ініціативи та пізнавальної діяльності учнів; формування практичних умінь та навичок вихованців по виготовленню новорічно-різдвяних композицій, які символізують та відображають новорічно-різдвяну флористику; сприяння розвитку флористичного мистецтва в Україні в навчальних закладах району була проведена традиційна щорічна новорічно-різдвяна виставка «Новорічна композиція». Для участі в республіканському етапі свої роботи направили 9 учнів навчальних закладів району та 1 вихованець ЦДТ.

Відповідно до рішення конкурсного журі щорічної новорічно-різдвяної Всеукраїнської виставки «Новорічна композиція», Грамотою Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України, як переможця заходу, у номінації «Новорічна композиція» нагороджено Драчук Катерину, вихованку Сковородківського НВК за роботу «Рік новий до нас іде, Дід Мороз подаруночки несе» (керівник: Давидюк Т.С.).

Подяку Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України за цікаве композиційне рішення, представлених на виставку робіт, надано таким учням:

- Заїці Аллі, вихованці учнівського об'єднання «Берегиня» Староостропільського НВО «ДНЗ, ЗОШ І-ІІІ ст., гімназія» за роботи «Новорічний передзвін» та «Різдвяний оберіг» (керівник: Рудиченко І. В.);

- Савчук Марині, вихованці Центру дитячої творчості за роботу «Стилізована ялинка»;

- Савчук Марині, учениці Воронковецької ЗОШ І-ІІІ ст. за роботу «Ялинка» (керівник: Фоміна Т.О.).

ВІТАЄМО переможців конкурсу, їх керівників та бажаємо подальших успіхів!!!

Кiлькiсть переглядiв: 499

Коментарi