ЛІС – ЦЕ СКАРБ НАШОЇ ЗЕМЛІ

2017-05-26

/Files/images/P1010124.JPG

Із прадавніх часів і до наших днів ліс давав деревину, паливо, продукти харчування та ліки. Ліси створюють умови для існування багатьох видів рослин і тварин, захищають та підтримують різноманіття як окремих груп організмів, так і екосистем.

Ліси відіграють вирішальну роль у формуванні клімату та ландшафтів, та є привабливим місцем для відпочинку і розваг.

З метою виховання у підростаючого покоління шанобливого ставлення до природи, збагачення зацікавленості у збереженні лісових насаджень, дотримання правил поведінки в лісі, поширення знань про ліс в навчальних закладах району була проведена Всеукраїнська акція «Майбутнє лісу в твоїх руках». До акції долучились учні Веснянської, Воронковецької, Григорівської, Немиринецької ЗОШ І-ІІІ ступенів, Староостропільського НВО, Вишнопільського, Решнівецького, Підгірнянського, Поповецького НВК, Коржівської ЗОШ І-ІІ ступенів. До оргкомітету було відправлено 8 творів із 7 навчальних закладів та 19 малюнків із 8 навчальних закладів.

Були визначені переможці в двох номінаціях – «Кращий дитячий малюнок» та «Кращий дитячий твір».

Номінація «Кращий твір на тему «Людина і ліс»:

І місце – Савчук Марина, учениця 6 класу Воронковецької ЗОШ І-ІІІ ступенів (директор Янковська Г.М., керівник Леськова Т.І., вчитель української мови).

Номінація «Кращий малюнок»:

І місце – Нагорна Анастасія, учениця 3 класу Григорівської ЗОШ І-ІІІ ступенів (директор Соколовська А.С., керівник Якимовська І.М., класовод);

ІІ місце – Бондарчук Назар, учень 4 класу Немиринецької ЗОШ І-ІІІ ступенів (директор Тоненчук Л.В., керівник Гуляк І.О., вчитель образотворчого мистецтва).

25 травня 2017 року в приміщенні ДП «Старокостянтинівське лісове господарство» відбулося нагородженняпереможців районного етапу акції.

Переможцям вручено цінні подарунки.

Вітаємо переможців та їх керівників, бажаємо подальших злетів!

Кiлькiсть переглядiв: 408

Коментарi