НОВИЙ ЧАС - НОВА ОСВІТА

2017-11-09

/Files/images/P1010132_Fotor_Collage.jpg

Щорічно система освіти України досить сильно змінюється. 2017 рік для шкіл приніс досить багато нововведень.

Потужні державу та конкурентну економіку забезпечить згуртована спільнота творчих людей, відповідальних громадян, активних і підприємливих. Саме таких має готувати середня школа України.

Паралельно зі структурними змінами удосконалюються методики викладання в школі, змінюються вимоги до підвищення кваліфікації вчителів тощо.

Програма 9 класу з біології зазнала істотних змін. Тому нагальним стало розв’язування задач з біології в 9 класі. Заграй О.Д. (Веснянська ЗОШ І-ІІІ ступенів), Романюк Н.В. (Ілляшівська ЗОШ І-ІІІ ступенів), Чернега В.В. (Губчанський НВК), Шостак Т.О. (Пашковецький НВК) – вчителі біології, які провели майстер-класи з розв’язування задач за курс старшої школи. Клименко Л.М., вчитель екології Іршиківського НВК, зупинилась на основних аспектах Всеукраїнської екологічної конференції «Педагогічний пошук – 2017». Москалюк О.А., вчитель біології Поповецького НВК та вчитель біології Вишнопільського НВК Ковальчук Т.В. розповіли про особливості викладання тем курсу загальної біології у 9 класі «Клітина. Принципи функціонування клітини». Нестечук Н.М., методист РМК, зосередила увагу на ключових новелах Закону «Про освіту» для реформи шкільної освіти.

Всі ці питання були розглянуті на семінарі-практикумі вчителів екології та вчителів біології, які читають предмет в 9 класі в ЗОШ І-ІІ ступенів.

/Files/images/P1010132_1Fotor_Collage.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 356

Коментарi