• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Міжнародний освітянський форум у Черкасах

Міжнародний освітянський форум у Черкасах

2018-04-12

Відповідно до листа від 22.03.2018 №22.1/10-652 ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» Міністерства освіти і науки України спільно з КНЗ «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради» 20-21 вересня 2018 року проводить Х Міжнародний фестиваль педагогічних інновацій, до участі у якому запрошуються наукові, науково-педагогічні та педагогічні працівники.

У ході фестивалю як міжнародного освітянського форуму традиційно презентуються результати досліджень сучасного змісту освіти, авторські методики, технології, інноваційні методи та форми роботи, моделі освітнього процесу та управлінської діяльності за номінаціями:
- «Інновації у сфері дошкільної освіти»;
- «Інновації в організації освітнього процесу в закладах загальної середньої освіти»;
- «Інновації у сфері позашкільної освіти»;
- «Інновації в управлінні закладами освіти»;
- «Інновації у неперервному розвитку професійної компетентності педагогічного працівника».
Для участі у фестивалі необхідно до 01 червня 2018 року надіслати на адресу оргкомітету в електронному (pedfestival@ukr.net) та роздрукованому варіантах опис авторської педагогічної інновації та заявку на участь за формою

Адреса оргкомітету: 18003, м. Черкаси, вул. Бидгощська, 38/1, КНЗ «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради» (з приміткою: «На Х Міжнародний фестиваль педагогічних інновацій»).
Автори кращих робіт для вручення Дипломів ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» Міністерства освіти і науки України та цінних подарунків будуть запрошені на очний тур Х Міжнародного фестивалю педагогічних інновацій, який відбудеться у м.Черкаси.
Довідки надаватимуться на письмові звернення за електронною адресою: pedfestival@ukr.net

Кiлькiсть переглядiв: 282

Коментарi