Вітаємо переможців

2019-04-10

На виконання наказу директора Департаменту освіти і науки Хмельницької обласної державної адміністрації від 05 березня 2019 року №93 «Про проведення обласного заочного конкурсу «Еврика в астрономії», з метою виявлення, підтримки і розвитку культурно-освітнього рівня обдарованої учнівської молоді, поглибленого вивчення космічного простору, обміну знаннями та інформацією в області астрономії, фізики, природних явищ Космосу з 06 по 29 березня 2019 року проходив обласний заочний конкурс «Еврика в астрономії». Його учасниками були учні 7 - 9 класів закладів загальної середньої освіти.

Активну участь в його проведенні взяли здобувачі освіти з навчальних закладів нашого району. На адресу організаторів даного заходу поступило 6 заявок, зокрема: Староостропільського НВО – 3, В.Мацевицького НВК - 2 та Стецьківського НВК – 1. Члени журі оцінили відповіді на запитання конкурсу та визначили переможців. Приємно відмітити, що в їх числі трьох учасників з навчальних закладів нашого району. Це учні 9 класу В.Мацевицького НВК Герасимчук Аліна та Шемчук Вікторія (вчитель Комащук Л. А.), а також учениця 9 класу Стецьківського НВК Ковальчук Катерина (вчитель Шевчук В. Д.). Всі вони посіли ІІ призове місце.

Відділ освіти, молоді та спорту районної державної адміністрації щиро вітає переможців конкурсу та бажає їм подальших успіхів у навчанні та творчих здобутків у їх молодому житті. Висловлюємо також слова вдячності і педагогам, які готували здобувачів освіти до перемоги.

Кiлькiсть переглядiв: 308

Коментарi